Зареждане

Дана Уайт коментира слуховете за завръщане на Ронда Раузи

Дана Уайт коментира слуховете за завръщане на Ронда Раузи
Публикувано на: Август 23, 2023 в 00:00 ч
Снимка: USA Today
Наскоро се появиха слухове, че Ронда Раузи може да се завърне към ММА битките. В момента бившата шампионка на UFC се подвизава в кеча, където се справя добре.

Вижте също: Канят Ронда Раузи да спасява женската категория перо на UFC?

Дана Уайт коментира слуховете и бе категоричен.

"Няма завръщане", каза той. "Тя изпълни всичко, което си беше поставила за цел."

"Нейната мечта беше да спечели титлата на UFC, а след това да спечели титлата на WWE", продължи Уайт. "И тя го направи. Сега тя създава семейство. Ронда направи толкова много пари и все още печели много пари от спонсорство".

Би ли излъгал Дана Уайт за изненадващото завръщане на боец за това, което вероятно ще бъде най-голямото шоу в историята на UFC? Разбира се, че би.

Пренебрежението на Уайт към медиите е не само очевидно, но и нещо, с което той изглежда наистина се гордее. Ако беше набелязал Раузи за шокиращо завръщане, нямаше как да иска да развали изненадата, преди той и UFC да са готови да я обявят. Спомнете си само какво се случи, когато журналистът Ариел Хелуани разгласи шокиращото включване на Брок Леснар на UFC 200. Уайт толкова побесня, че наложи забрана той да посещава медийните пресконференции и да отразява турнирите на UFC.

Въпреки че Дана Уайт не е надежден източник за подобни неща, за момента няма какво да се точим за завръщане на Раузи, тъй като имаме само непотвърдени слухове.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес