Зареждане

Дан Иге: Сънувах, че ще нокаутирам Андре Фили! Сънят се сбъдна

Дан Иге: Сънувах, че ще нокаутирам Андре Фили! Сънят се сбъдна
Публикувано на: Февруари 13, 2024 в 02:00 ч
След грандиозна победа с нокаут в първия рунд над Андре Фили, Дан Иге разкри, че е имал подобно видение в съня си. Той очерта и плановете си за бъдещето.

Иге победи Фили в подглавната битка на UFC Fight Night 236, което се проведе миналия уикенд в Лас Вегас. Победата донесе на Иге бонус за представяне на вечерта и увеличи богатството му с още 50 000 долара. Дан призна, че не е искал да нарани Фили, с когото споделят приятелство и тренират заедно, но в същото време видял този нокаут насън.

Дан спомена, че планира почивка за няколко месеца по семейни причини, тъй като второто му дете е на път и иска да прекара известно време с него.

"Имах видения. Имах сънища, в които го нокаутирах, но не можете просто да приемете, че това ще се случи. Но този път сънят се сбъдна, беше доста хубаво. Определено го сънувах този път. Ще се върна в клетката може би през август или септември. Както споменах по-рано, наистина бих искал да се бия в The Sphere. Вариантите са много. Ако Диего Лопес победи Содик Юсуф, тогава мога да му дам добра битка. 

Бих могъл да се изправя и срещу губещия от Брайън Ортега срещу Яир Родригес. Искам битка с един от тях, в зависимост от това как се представят в Мексико Сити. Знам, че искат да включат много мексикански бойци на септемврийската галавечер на Деня на независимостта на Мексико, а аз самият имам ляво кроше от Мексико!", каза Иге.

Дан е с рекорд 18-7 в ММА и губи само 1 от последните си 4 битки за UFC.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес