Зареждане

Дан Хендерсън сравни Джон Джоунс с хванатия с допинг колоездач Ланс Армстронг

Дан Хендерсън сравни Джон Джоунс с хванатия с допинг колоездач Ланс Армстронг
Публикувано на: Декември 29, 2023 в 19:00 ч
Дан Хендерсън сравнява легендата на UFC Джон Джоунс с противоречивата звезда в колоезденето Ланс Армстронг в увлекателно интервю.

Въпреки че много хора го смятат за един от най-великите бойци на всички времена, Джон Джоунс не е лишен от критици. От лудориите му извън клетката до някои от действията му в нея, "Bones" има няколко врагове и мнозина няма да се изненадат от това.

Дан Хендерсън е човекът, който почти се сблъска с Джон в октагона, само че контузия попречи това да се случи.

В неотдавнашно участие в подкаст "Hendo" бе помолен да изкаже мнението си за Джоунс и неговото наследство в смесените бойни изкуства.


"Според мен, да", потвърди Хендерсън. "Би било трудно да нарека Джоунс най-велик - би било като да кажеш, че Ланс Армстронг е най-велик в колоезденето... а Джон Джоунс също е тестван положително повече от веднъж."

По-рано в интервюто Хендерсън беше попитан за сравненията между Израел Адесаня и Андерсън Силва.

"Ами, мисля, че е направил много", каза Хендерсън. "Не мисля, че е направил толкова много, колкото Андерсън Силва, но и не е дал положителна проба като Андерсън Силва... Той даде положителна проба, мисля, че два пъти... Да, единият беше - не знам кога беше първият, единият беше, след като се върна след счупването на крака."

Ти си фен на Джон Джоунс? Смяташ ли го за най-великия за всички времена?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес