Зареждане

Дан Харди се прицели в Серони и Петис

Дан Харди се прицели в Серони и Петис
Публикувано на: Април 11, 2020 в 09:10 ч
Дан Харди (25-10) вече е извън играта цели 8 години, но не спира да загатва, че може и да се завърне в ММА. 37-годишния боец се оттегли пред 2012 година, след като навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут. Дан е бивш претендент за титлата в полусредна категория и загуби от Джордж Сейнт Пиер през 2010 година с решение.

Вижте още - Дан Харди започва да дава проби на USADA, за да се завърне в клетката

Tой успя да запише 6 победи и 4 загуби в UFC и има цели 16 победи с приключване. Харди е бивш шампион на Cage Warriors и планира да се завърне в UFC, за да се бие срещу Доналд Серони или Антъни Петис. Харди не иска битка с боец, който е близо до титлата, за да не разбърква ранглистите на организацията. Ето какво сподели Харди пред ESPN:


На първо място, сега съм анализатор. Аз съм коментатор, така че не искам да се бия с някой, който е близо до титлата. Защото нямам интерес да влизам там и да нарушавам каквито и да е ранглисти, участвайки в тези разговори за пояс. 

Хората, с които съм водил разговори за битка, очевидно „Каубой“ е близо до горната част на списъка, защото той ще бъде страхотен избор. Антъни Петтис, това е битка, която обсъждах с Фелдър, а той е обсъждал с Антъни. И двамата бихме искали да се бием.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес