Зареждане

Dan Hardy започва да дава проби на USADA, за да се завърне в клетката

Dan Hardy започва да дава проби на USADA, за да се завърне в клетката
Публикувано на: Август 20, 2019 в 00:00 ч
Dan Hardy (25-10-1 MMA, 7-4 UFC) в момента се изявява като коментатор в UFC, но желанието му за битки в клетката все още го има. За съжаление той няма почти никакво време и това го спира да направи завръщане. Hardy не се е бил от 7 години и реши да се оттегли от битките през 2012 година, след като навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут над Duane Ludwig и с решение над Amir Sadollah.

Hardy е бивш претендент за титлата в полусредна категория и загуби от Gerges St-Pierre през 2010 година с решение. В подкаста на Joe Rogan, Hardy сподели, че ще започне да дава проби на USADA с надеждата, че ще се завърне в клетката, за да се бие отново под банера на UFC:


Точно сега това, което ще направя е да вляза отново в базата с данни на USADA и да им давам тестове. Трябва да давам тестове 4 месеца, след което ще съм свободен да се бия, ако го искам. Официално аз никога не съм се оттеглял от ММА и се връщам в USADA. Проблем ще се окаже това, че постоянно съм на път. 

Вече говорих с Novitsky и той ми каза, че трябва да дам 3 адреса на USADA и трябва да съм винаги на един от тях. Трябва да ги уведомяваш, ако не си на тези адерси. Ще е трудно, защото аз винаги съм на различно място.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес