Зареждане

Дан Харди: Конър има още 4-5 битки

Дан Харди: Конър има още 4-5 битки
Публикувано на: Август 11, 2021 в 08:22 ч
Бившият боец в полусредната категория на UFC и коментатор, Дан Харди, вярва че Конър Макгрегър има сили поне за още 4-5 двубоя.

Макгрегър счупи крака си при загубата с ТКО от Дъстин Порие в UFC 264 миналия месец. Ирландецът ще е извън клетката поне до края на годината и след такава тежка контузия, а и с толкова натрупани пари, мнозина считат че това я края на бойната кариера на Макгрегър.

Ако питате Харди обаче, "The Notoirous" ще се бие отново.

"Мисля, че ще се излекува и ще започне отново с битките. Виждам, че е много активен в социалните мрежи, което не мисля, че е добре за него. Контузията обаче доста забави кариерата му.

Той с нетърпение иска да се завърне и да покаже на хората на какво е способен. Сега най-трудното е да се обгради с правилните хора, които да подобрят играта му и да придвижат уменията му напред. Вече знаем в какво той е добър, но има нужда и от усъвършенстване. Има нужда от няколко нови оръжия. Надявам се този път правилно да подбере хората си. Няма начин да изчезне просто така след счупен глезен. Ще го видим поне още 4-5 пъти. Може би няколко в UFC и после в бокса."

Съгласни ли сте с Дан Харди - има ли Макгрегър сили и желание за още битки? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес