Зареждане

Дъглас Лима: PFL не ми дават битка, защото заплатата ми е висока

Дъглас Лима: PFL не ми дават битка, защото заплатата ми е висока
Публикувано на: Май 20, 2024 в 08:00 ч
Бившият шампион на Bellator в полусредна категория Дъглас Лима е все по-критичен към PFL. Той обвинява организацията в липса на прозрачност около изпълнението на договора му.

Преди година Лима сложи край на поредица от четири загуби с победа над холандеца Костело ван Стейнис. Въпреки това, подобно на редица други бивши бойци на Bellator, той все още не е планиран за друга битка след сливането на Bellator-PFL. Гегард Мусаси, бивш опонент на Лима, преди това обвини PFL, че му оказва натиск да приеме по-ниско заплащане.

Около месец след тези обвинения от Мусаси, Лима прави подобни изявления за новия си работодател. Дъглас вярва, че PFL умишлено не му дават битка, за да не му плащат високата заплата:

"Последният човек, когото победих, сега ще се бие за пояса. Солидна победа, Костело, страхотна работа. Отсъствам от една година. Чух, че заплатата ми е твърде „висока“ за PFL. Те не искат да платят и да уважат последната битка по договора ми.", написа Лима в социалните мрежи.

Сливането между Bellator и PFL като цяло може да се счита за успешно, въпреки факта, че все още има някои препятствия за преодоляване. Ситуацията около Лима и Мусаси е негативен пример след историческото придобиване на Bellator от PFL.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес