Зареждане

Дагестанец гази Илия Топурия на тренировка

Дагестанец гази Илия Топурия на тренировка
Публикувано на: Февруари 22, 2024 в 02:00 ч
Наскоро изтекло видео показва как Илия Топурия, новият шампион на UFC в категория перо, е наранен по време на тренировка от гладен дагестански боец на име Абдулазиз Дацилаев.

Видеото показва, че Топурия е бит от дагестанеца, което води до кървене. Тези изображения предизвикаха вълнение в общността на бойните изкуства, предвид скорошната победа и титлата на Топурия. Този инцидент хвърля нова светлина върху психическото и физическото състояние на Топурия според критиците, особено в контекста на скорошния му успех в UFC.

Това изтекло видео идва малко след като Илия Топурия спечели титлата в категория перо на UFC, като победи Алекс Волкановски. Тази победа над дългогодишния шампион значително повиши статуса на Топурия в света на бойните изкуства. Сега обаче постижението му е засенчено от изтеклите кадри от тренировката му с Дацилаев.

Мнозина посочиха, че явно дагестанците са доста неудобни за грузинеца и ще му създават проблеми. Добрата новина за Топурия е, че в топ 15 на категория перо няма дагестанци. Там обаче е Мовсар Евлоев, който е от Ингушетия и също се очертава като неудобен съперник за Топурия.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес