Зареждане

Dada 5000 рекламира бокс с голи ръце в триъгълник

Dada 5000 рекламира бокс с голи ръце в триъгълник
Публикувано на: Февруари 20, 2019 в 07:52 ч
Dada 5000 се завръща в света на бойните спортове. Този път обаче няма да се бие. Последната битка в клетката на Dada беше през 2016 година срещу Kimbo Slice, който успя да го нокаутира, но се провали на допинг тест и победата беше отменена. Веднага след битката Dada беше изнесен на носилка и закаран в болницата, защото получи сърдечен удар. Той също пострада от тежка дехидратация и бъбречна недостатъчност. Наскоро Dada, чието име е Dhafir Harris сподели в интервю за Sherdog, че ще промотира и ще коментира предстоящо събитие по бокс с голи ръце:



Хората ни разпознават, защото идваме от битките по улиците от тъмната страна на Маями. Идваме от улиците и битките с голи ръце са следващата еволюция на бойните спортове. Преди да стана боец, бях промоутър. Сега започнах бизнес и BYB Brawl ще стане най-голямата организация в бойните спортове. 

Винаги съм бил очарован от триъгълници. Това е най-доминантния и страховит символ. Дори моята прическа е във формата на триъгълник. Вижте пирамидата, която е на гърба на банкнотите ни. Няма къде да бягаш в нашата триъгълна клетка. Тя е създадена по този начин и не е за хора, които не искат да се бият.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес