Зареждане

Curtis Blaydes: Francis Ngannou не иска да се промени

Curtis Blaydes: Francis Ngannou не иска да се промени
Публикувано на: Септември 3, 2018 в 18:29 ч
На 24 ноември в главната битка на UFC Beijing, Curtis Blaydes ще се опита да си отмъсти на Francis Ngannou, който му нанесе единствена загуба в професионалната му кариера. Това се случи през април 2016г когато Ngannou успя да вкара силни удари от които окото на Blaydes се затвори и лекаря не му позволи да продължи.

Ngannou спечели битката с ТКО и натрупа 5 поредни победи, но загуби шампионската битка с Stipe Miocic и когато се завърна през юли срещу Derrick Lewis изглеждаше трагично и почти не отправи никакви удари. Curtis Blaydes твърди, че Ngannou толкова много е бил уверен в нокаутираща си сила, че е забравил да развива и другите си способности:

Вярвам, че той наистина може да е имал проблеми с егото. Мисля, че дори и след загубата от Stipe, Francis беше уверен, че ще продължи да нокаутира с един удар, но когато се изправи срещу Derrick не показа нищо. Той не иска да се промени и не виждам подобрения в неговата игра. Няма добър граплинг, нито добро кардио.

Вярвам, че той ще продължи да разчита на егото си и да си мисли, че ще може да нокаутира с един удар. Той вярва, че неговата сила е голяма и може да нокаутира всеки. Сега вече имам много повече опции да спечеля тази битка. Сега е много по-лесно, но не трябва да бързам, защото това води до грешки.

Доста странна беше битката между него и Lewis, защото и двамата не са добри на земя, нито имат добро кардио и очаквах да си откъснат главите в първия рунд, но това не стана и беше учудващо. И двамата бяха много търпеливи и изглеждаха уплашени един от друг. Не искам да проявя неуважение, но ми изглеждаше, че прекалено много се страхуваха един от друг.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес