Зареждане

Cris Cyborg се извини на Dana White, след като го направи за смях

Cris Cyborg се извини на Dana White, след като го направи за смях
Публикувано на: Август 3, 2019 в 07:44 ч
Cris Cyborg реши да се извини на Dana White, след като преди няколко дни сподели видео, което беше обработено и в него Dana White споделя, че е лъжец. Това не се хареса на президента на най-голямата ММА организация и той реши, че най-правилното решение е да разкара бразилката и тя повече никога да не се бие в UFC. Cris явно осъзнава своята грешка, за която най-вероятно ще съжалява цял живот и реши да се извини в социалните мрежи на своя вече бивш шеф:


Здравейте, знам, че много хора са гледали видеото от конфронтацията ни с Dana White зад сцената след UFC 240, което беше качено в акаунтите ми в социалните мрежи. Искам да споделя с всички вас, че видеото беше обработено от моят екип, за да изкарат Dana да казва, че той понякога не говори истината. Това не е нещото, което той наистина ми каза и субтитрите във видеото са неправилни. 


Тогава Dana ми каза, че той не говори негативни неща за мен. Двамата с него имахме много разногласия по време на кариерата ми в UFC и аз отстоявах себе си в ситуации, в които някои неща бяха използвани срещу мен. Аз се гордея с това, че съм честен човек и истински професионалист. Поемам пълна отговорност за действията, довели до редактирането на видеоклипа в моите акаунти в социалните мрежи. 

Сгрешихме и аз обсъдих този проблем с моя продуцентски екип, така че той никога повече да не се повтори в бъдеще. Накрая искам да се извиня на Dana White за публикуването на видеото. Въпреки че ще продължим да не сме съгласни по многобройни проблеми, аз винаги ще отстоявам това, което мисля за правилно. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес