Зареждане

Dana White: Cris Cyborg няма да се бие повече в UFC

Dana White: Cris Cyborg няма да се бие повече в UFC
Публикувано на: Август 3, 2019 в 07:33 ч
Dana White е бесен и няма да отправя никаква оферта на бившата шампионка в категория перо Cris Cyborg. В последните няколко дни имаше огромно напрежение между двете страни, след като Cyborg пусна нагласено видео, в което нарича Dana White лъжец, а след това White казва, че не трябва да вярва на това, което той говори понякога, защото не всичко е истина. Бразилката си призна, че видеото е било обработено, а White сподели в интервю за ESPN, че няма да се занимават повече с нея и тя е свободна да отиде където поиска:


Тя пуска всякакви неща по медиите, за да избяга от битка с Amanda Nunes. Посланието ми е ясно. Разбирам я и ще я освободя от UFC. Няма да й давам никакви оферти. Тя е свободна и може да отиде в Bellator, или на друго място, за да получи лесните битки, които тя иска. 

Сделката е приключена. Днес ще им изпратим всички необходими документи, за да я освободим. Ние сме вън от бизнеса с Cris Cyborg.


Cris Cyborg (21-2 MMA) записа 6 победи и 1 загуба в UFC. Тя беше в огромна серия от поредни победи и нямаше загуба 13 години, но през декември загуби от Amanda Nunes. Определено много грозна постъпка от Cyborg, която й коства мястото в организацията. Всъщност White казал, че не говори негативно за нея, но във видеото са го обработили и там казва, че не трябва да вярва на това, което той говори понякога, защото не всичко е истина.


 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес