Зареждане

Cris Cyborg: Dana White e лъжец, който ме тормoзеше

Cris Cyborg: Dana White e лъжец, който ме тормoзеше
Публикувано на: Юли 29, 2019 в 07:40 ч
Бившата шампиона на UFC в категория перо Cris Cyborg вече е свободен агент и може да избира сред множество организации, които ще се борят за подписа на страховитата бразилка. Миналия уикенд тя доминира над Felicia Spencer и победи с решение в своята последна битка и сега не е сигурна къде ще отиде. През годините тя не беше в добри отношения с Dana White и нещата се влошиха с времето. Наскоро White сподели, че тя не иска втора битка с Amanda Nunes, защото се страхува, а Cyborg от своя страна го обвини в тормоз и лъжи по нейн адрес:


Имахме доста проблеми с UFC. Медиите и хората не виждат тези неща, но определено има още работа между нас, ако искат да остана. Всички знаят, че нямаме добра връзка с Dana White. Той не спираше да ме тормози и аз пострадах заради това. Имам дъщеря и баща и не мисля, че това е хубаво. Той нито веднъж не се извини. Това ще продължи и все още не е приключило. 

White казва, че се страхувам от Nunes и не искам да се бия с нея, но това са лъжи. Веднага след битката му писах и казах, че искам реванш. Такива коментари не помагат на моя имидж като боец и не искам да съм в организация, която вреди на имиджа ми. Искам да работим заедно, но ще трябва време, за да видим какво ще стане. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес