Зареждане

Conor McGregor се закани, че ще откъсне главата на Floyd във втора битка

Conor McGregor се закани, че ще откъсне главата на Floyd във втора битка
Публикувано на: Март 23, 2019 в 00:00 ч
Conor McGregor все още си търси битка и не може да се спре на опонент. "The Notorious" иска реванш срещу Nate Diaz, Khabib и няма против за нова битка в бокса срещу Floyd Mayweather. McGregor и Mayweather успяха да продадат 4,300,000 платени гледания през 2017 година. Floyd успя да се справи с McGregor и го нокаутира в 10-тия рунд. Floyd вече обяви, че никога повече няма да се бие, но McGregor продължава да се надява, че ще има втора битка, в която той ще поправи грешките:



Той си взе парите и може би отново ще се завърне. Аз ще бъда готов и уверен за него. В първата битка Floyd  се представи добре. Обикновено той се бие по-дефанзивно и стои до въжетата. В нашата битка обаче той реши да промени стратегията. Той показа нещо невиждано и реши да се бие в мексикански стил. Ние се подготвяхме за по-дефанзивна негова версия и когато той реши да използва нова стратегия - аз не бях готов. 

В тази битка неговия опит си каза думата и той ме победи. Няма как да не го уважаваш, защото той има цели 50 битки на ринга и има огромен опит. Подготвих се за стила, с който той първоначално започна и му сритвах задника, когато той излезе така, защото бях подготвен за него. Когато той реши да промени стратегията, не бях готов и той ме победи. Само уважение към него. 

Следващия път ще поправим грешките. Защо да няма втора битка ?  Ако в лагера си имам спаринг партньори, които тръгват напред, повярвайте ми когато ви кажа, че ще му откъсна главата.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес