Зареждане

Conor McGregor: LeBron James ме вдъхнови да инвестирам в себе си

Conor McGregor: LeBron James ме вдъхнови да инвестирам в себе си
Публикувано на: Май 23, 2019 в 00:26 ч
Conor McGregor вече е фокусиран върху това да инвестира в себе си. Голямата звезда на бойните спортове е решил, че е време да направи драстична промяна в начина си на живот и в своите разбирания. "The Notorious" споделя, че вече няма да се интересува от скъпите вещи, а ще харчи за себе си и здравето си, за да си върне формата. McGregor е решил да направи тази промяна, след като намира вдъхновение от легендата LeBron James:



Започнах да правя големи пари, когато бях в края на 20-те ми години и бях заслепен от скъпите и материалните неща. Купувах си коли и часовници, но вече ще променя това. Осъзнах, че харча пари за материални неща, а не за себе си. Ще променя изцяло това. Разбрах, че LeBron James харчи по 1.5 милиона на година долара за себе си. 

Терапии, масажи, диетолози, треньори и всичко. Видях това и си казах, човече аз не харча нищо за себе си. В такава игра като ММА няма как да постъпваш така. Не е само в ММА, но и във всеки спорт. Трябва да даваш всичко от себе си и тогава тази игра ще стане твоята.

 Имах спадове в мотивацията и отдадеността ми. Сега обаче съм наясно със себе си. Сега моите диетолози, лекари и треньори пътуват с мен навсякъде. Имам цял екип зад гърба си и трябва да сме във форма.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес