Зареждане

Colby Covington за коментарите, които си размениха с Michael Bisping

Colby Covington за коментарите, които си размениха с Michael Bisping
Публикувано на: Юни 18, 2018 в 09:07 ч

Само седмица след UFC 225, когато Colby Covington успя да си спечели временната титла, една от най-обсъжданите теми стана 'разговорът' между Covington и бившия шампион в средна категория Michael Bisping.

Michael Bisping не беше очарован от стила, който показа Colby, а за интересната ситуация допринася и фактът, че Covington се превръща в боеца с най-цапната уста - място, което заемаше Bisping преди да се оттегли.

В наскорошно интервю той дори се подигра с проблема, който има Bisping с очите, като припомни и историческия нокаут на Dan Henderson:

"Той е непрофесионален едноок глупак. Винаги щом от UFC ми уредят среща, се държа професионално, на време съм и се вмествам в категорията. Не съм имал никакви проблеми. Това, което той направи обаче, беше пълна пародия. Това беше моят момент и той се опита да ми го открадне. Той усети светлината на прожекторите - а обикновено трудно вижда, тъй като е едноок. Светлината около мен обаче беше толкова силна, че той просто не устоя да тръгне към нея."

"Пълна лудост - май забрави какво му причини Dan Henderson. Би трябвало да е по-скромен, имайки предвид какво се случи последния път, когато се забърка с американец. Ще прелетя през океана и ще му пръсна едноокото зубърско личице."

Colby просто няма спирка. Той продължава, заявявайки, че няма общо с другите бойци и няма намерение да се оплаква като Woodley, който твърди, че е обект на расизъм, но всъщност хората не го харесват просто защото срещите му са скучни.

"Не съм като другите бойци. Не се оплаквам. Приемам нещата такива, каквито са. Не се оплаквам като Woodley, че феновете са расисти, защото не ме харесват. Просто е скучен - никой не иска да го гледа."

За момента все още няма обявена дата за срещата между двамата, но нещата стават все по-лични, а Colby продължава да ръси тежки коментари по негов адрес всеки път щом си отвори устата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес