Зареждане

Colby Covington: Ще нокаутирам Kamaru Usman в 3-тия рунд на UFC 245

Colby Covington: Ще нокаутирам Kamaru Usman в 3-тия рунд на UFC 245
Публикувано на: Октомври 2, 2019 в 08:03 ч
Colby Covignton не вярва, че Kamaru Usman ще се появи за битката им, която днес от UFC обявиха официално за събитието UFC 245, което ще се проведе през декември във Вегас. Двамата трябваше да се бият следващия месец, но не се разбраха и това усложни преговорите, коит за щастие са пожънали успех.

Сега битката им вече е реалност и безспорната титла ще бъде заложена, а Usman ще я брани за първи път, след като през март я спечели от Tyron Woodley. Covington успя да победи Robbie Lawler през август и ще влезе уверен в тази среща. Covington вярва, че ще успее да приключи Usman в 3 рунда:


Винаги съм се тревожил, че "Marty FakeNewsman" няма да се появи и да разпише договора. Това все още е реална възможност. Тревожа се, че той няма да се появи на UFC 245. Това е нещото, което ме притеснява. Аз знам на какво съм способен и от UFC го знаят. Аз ще се появя на 14-ти декември и ще защитя най-желаната титла с спорта. 

Предвиждам нокаут в 3-тия рунд. Той няма да изкара до късните рундове и ще разбере, че не е толкова добър. Usman не го бива в битките и имаше лесен път в UFC. Toй победи слаби опоненти и сега се мисли за Бог. Сега той ще се натресе на един Бог през декември и ще бъде приключен в 3 рунда. Помнете ми думите. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес