Зареждане

Colby Covington предизвика Rafael dos Anjos за битка във Бразилия на UFC 224

Colby Covington предизвика Rafael dos Anjos за битка във Бразилия на UFC 224
Публикувано на: Февруари 26, 2018 в 16:41 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Преди няколко дни Colby Covington пусна видео на живо в социалните мрежи, за да отговори на въпроси отправени му от феновете. Covington сподели, че иска Woodley, но той продължава да го избягва и да се крие. Colby също иска и Wonderboy, но той също не искал да подписва. На въпрос дали иска да се бие с Rafael dos Anjos, Colby отговори:

"Искам да се бия и с RDA, но той не иска да се бие. Той предпочита да се крие във Бразилия. Той се крие в своето затворено общество и не иска да защити страната си, защото знае какво ще се случи. Той просто не ми е на нивото. Уведомил съм UFC, че искам битка с RDA. Toй не иска да се забърква с мен, защото знае, че аз съм истинския крал на полусредна  категория. Много искам да се бия с него на UFC 224, но трябва да попитате него, защото той е уплашен и се крие."

Covington няма да бъде добре приет във Бразилия, защото миналата година обиди всички бразилци като ги нарече "мръсни животни" и също нарече Бразилия - "блато". На излизане от октагона Covington беше замерван с най-различни предмети от публиката. Припомнете си случката:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес