Зареждане

CM Punk: Няма да се бия срещу Logan Paul

CM Punk: Няма да се бия срещу Logan Paul
Публикувано на: Ноември 28, 2018 в 00:01 ч
Известния кечист CM Punk направи своя дебют в ММА и съвсем очаквано загуби със събмишън в първия рунд от Mickey Gall. Две години по-късно Punk отново се завърна в клетката на UFC и този път се представи малко по-добре, но беше доминиран и загуби от Mike Jackson с решение. Оттогава не спират слухове за следваща битка на CM Punk, който все още е под договор с UFC. Последните слухове го спрягаха за битка срещу известния влогър Logan Paul, но в интервю кечиста отрече слуховете и сподели, че не иска да се бие срещу Logan:


Няма да се бия срещу Logan Paul. Хората дори не знаят кое е това момче. Logan е известно момче, но не е някой към който да проявявам интерес. Единственото, което знам за него е че преди известно време отиде в Япония и намери труп на самоубиец в гората. Когато избереш да се биеш срещу някого, то започваш тренировъчен камп и през цялото време мислиш само за него. Може би някои момчета не го правят и се фокусират върху тях самите, но това не променя факта, че ще се изправиш срещу този човек. 


Не искам да си губя времето в мисли за човек, който направи такава грозна и неуважителна постъпка към всички хора в Япония, които аз обичам и уважавам. Тези хора винаги имат специално място в моето сърце. Нямам интерес за битка с него и няма да се бием.




Ще видим ли трета серия от CM Punk в клетката или той ще бъде освободен ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес