Зареждане

Chuck Liddell: Не го правя за парите или за славата

Chuck Liddell: Не го правя за парите или за славата
Публикувано на: Ноември 25, 2018 в 17:05 ч
Бившия шампион в полутежка категория на UFC, Chuck Liddell се завърна след 8 години извън бойните спортове. Той се изправи срещу върлия си враг Tito Ortiz и беше нокаутиран в първия рунд, което беше 4-та поредна загуба с нокаут за 48-годишния Liddell. И докато доста хора критикуват решението на Chuck да се завърне, то той е доволен от завръщането си и не съжалява:


Хареса ми да съм в клетката и всички трябва да знаете, че обичам да се бия. Не го правя заради парите и никога не съм го правил заради тях. Не започнах да се бия заради парите или за славата, а заради факта, че обичам спорта и клетката е като втори дом за мен. Иска ми се да бях направил някои неща различно, но това не се случи. Чувствам се много добре сега. Не се чувствам зле и не мисля, че това беше тежък нокаут.

Веднага щом се осъзнах, отговорих на всички въпроси, които ми бяха зададени от хората в моят ъгъл. Отговорих на това, къде живея и къде се намираме. Отговорих точно на всички въпроси и всичко е наред с мен. Скоро отново ще започна да тренирам. Липсва ми залата и подготовката за биткя и не знам, дали ще се готвя за битка или ще помагам на някой друг, но определено ще започна тренировъчен камп. Ще се занимавам по-често с тренировки и ако не се бия, то ще тренирам други бойци и ще ги подготвям.




А ето ви и друг интересен поглед върху битката на двамата бойци:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес