Зареждане

Chris Weidman вярва, че ще създаде сериозни проблеми на Jon Jones

Chris Weidman вярва, че ще създаде сериозни проблеми на Jon Jones
Публикувано на: Юни 11, 2019 в 13:32 ч
Преди няколко дни стана ясно, че бившият шампион в средна категория Chris Weidman се качва в полутежка категория. "All-American" има доста да доказва там и в момента се намира в серия от 3 поредни загуби. Това обаче не го спира да мисли надалеч към шанс за титлата в категорията. Chris вярва, че ще създаде сериозни проблеми на Jon Jones, ако двамата споделят клетката в бъдеще:


Мисля, че съм проблемен заради моята борба и джиу-джитсу. Аз съм дълъг и имам сила в ръцете. Ще бъде още по-добре в полутежка категория. Мисля, че ще бъде от полза за мен смяната на категорията, защото ще удрям дори по-силно. Мисля, че моята борба и джиу-джитсу са по-добри от тези на Jones или поне на хартия е така. Той може да комбинира много добре нещата. 

Използва много добре своите лакти и колена. Не сме виждали някой да го прави така, както той го прави. Мисля, че ако го повлека там, където съм добър, то ще има сериозни проблеми за него. Оказвам голям натиск и това ще бъде фактор. Не мисля, че много бойци в полутежка категория могат да го направят. 


В момента Weidman лекува контузия и смята да се завърне в края на годината. В последната си битка той загуби с нокаут от Ronaldo “Jacare” Souza.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес