Зареждане

Chris Weidman: Ще шокирам света с победа над Jon Jones

Chris Weidman: Ще шокирам света с победа над Jon Jones
Публикувано на: Септември 28, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в средна категория Chris Weidman не е впечатлен от последните представяния в клетката на шампионът в полутежка категория Jon Jones. Weidman реши да се качи в полутежка категория и ще направи своя дебют срещу Dominick Reyes в главната битка на UFC on ESPN 6, което ще се проведе в Бостън на 18-ти октомври. Weidman ще има трудната задача да победи опонент, който все още не е усещал вкуса на загубата в ММА.

Chris е фокусиран върху битката си срещу Reyes, но не отделя поглед и от шампиона в категорията. Weidman вярва, че ще може да победи Jon Jones и да шокира света отново, както направи преди години срещу Anderson Silva. Ето какво сподели бившия шампион в интервю за негова битка с Jones:


Не мисля, че той изглеждаше добре и опасен в клетката. Jones не приключва вече своите опоненти. Той е добър в много неща, но определено има слаби места в играта си. Винаги съм вярвал, че има начин да го победиш. Винаги съм знаел, че той може да бъде победен. 

Мисля, че той може да бъде победен от боец като мен със сила в ръцете, добра борба и джиу-джитсу. Мисля, че мога да го победя с тези неща. Никой не е успявал да го направи. Той върши добра работа в клетката и целта ми е да вляза с него в октагона. 

Искам да шокирам света за втори път срещу боец, който всички мислят за непобедим и най-велик в историята. Точно това успях да постигна срещу Anderson Silva и в момента Jones е като него. Това ме мотивира страшно много и следвам такова наследство в спорта.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес