Зареждане

Чимаев планира да убие шампиона и да му вземе титлата

Чимаев планира да убие шампиона и да му вземе титлата
Публикувано на: Октомври 27, 2021 в 08:19 ч
След като привлече погледите към себе си още от първите си три битки в UFC, Хамзат Чимаев най-накрая ще се завърне отново в клетката в UFC 267 срещу Ли Джинглианг. Той планира да се остане в полусредната категория и да елиминира всеки на пътя му към титлата.

Чимаев записа силен дебют в UFC с три убедителни победи в рамките на два месеца в две различни категории. След това обаче прекара сериозно COVID-19 и дори беше на път да се откаже от спорта.

Чеченецът обаче остави всичко това зад гърба си и сега се чувства добре и готов за битка.

"Ще го изям този... и ще видим какво идва след това. Готов съм за всичко. Просто искам да се бия. Идвам за всички.

Не знам кога ще приключа с Ли. Не знам дали ще е в първия или втория рунд, но ще го приключа. От 9 двубоя имам 9 приключвания. Не искам да спирам с тази серия. Ще изляза и ще го убия. Не искам да го държа и да печеля рундове. Излизам, за да убивам. Аз съм воин и обичам такива битки."


Хамзат сега е целеустремен да гони двубой за титлата, а тя в момента е в ръцете на Камару Усман, който обаче трябва да я защитава срещу Колби Ковингтън.

За "Borz" няма значение кой е шампион, защото планът е да смаже всеки изправен пред него.

"Не ме интересува колко битки ще ми трябват, за да стигна до там. Ако убия всички, трябва да ми дадат шампионска битка. Аз ще убия шампиона и ще взема титлата, независимо кой е той. Ще видите."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес