Зареждане

Чимаев към Уитакър: Аз не съм Алискеров! Ще се видим скоро!

Чимаев към Уитакър: Аз не съм Алискеров! Ще се видим скоро!
Публикувано на: Юни 25, 2024 в 20:00 ч
Хамзат Чимаев вероятно започва бързо да се възстановява и много би искал да вложи натрупаната си енергия в мач. В идеалния случай той иска нов шанс срещу Робърт Уитакър.

Хамзат получи хранително отравяне преди по-малко от две седмици, поради което не можа да участва в битката с Робърт Уитакър в Саудитска Арабия. Това беше шестият му отменен двубой за по-малко от четири години, което разстрои дори Дейна Уайт, който трябваше да намери заместник на чеченския боец в последния момент.

Дагестанецът Икрам Алискеров, който се появи с гръм и трясък в средната категория, намери смелост да участва. Той имаше седем поредни победи и само една загуба в кариерата си. Следователно дагестанският боец представи опасно и неразчетено предизвикателство за бившия шампион Уитакър. Роб обаче се справи с това препятствие по най-добрия начин.

Уитакър вече гледа към нов шанс за титлата, но Чимаев не е готов да го пусне:

„Съобщение за Робърт Уитакър ? Роб, поздравления за победата, но не забравяй, че аз не съм Алискеров. Никой не е като мен и никой не е толкова гладен като мен. Оттеглих се от битката по съвет на лекарите, но ние двамата още не сме приключили. Ще се видим скоро. Уверете се, че сте готови. "Борз" се завръща!”, обяви Чимаев чрез RT Sport.

За съжаление Дейна Уайт вече каза, че не планира да урежда битката между Чимаев и Уитакър.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес