Зареждане

Чейл Сонен критикува 'бавния и мек' Конър Макгрегър: Не е готов да се бие

Чейл Сонен критикува 'бавния и мек' Конър Макгрегър: Не е готов да се бие
Публикувано на: Септември 6, 2024 в 08:16 ч
Конър Макгрегър не е готов да се бие. Това е мнението на трикратния претендент за титлата в UFC Чаел Сонен, който имаше какво да каже за последните кадри от тренировките на Макгрегър. 

Както в Instagram, така и в X ирландската мегазвезда сподели видеоклип, на който се вижда как удря боксов чувал, докато промотира BKFC 65 този уикенд, оглавявана от двубоя за шампионската титла при жените в категория муха между защитаващата титлата си Кристин Фереа и претендентката Джейд-Масон Уонг. 


Разглеждайки кадрите, "American Gangster" определи уменията на Макгрегър като "бавни" и "меки" и предположи, че сме видели всичко от "Mystic Mac" в октагона

"Това са нещата, които не са във видеото... Мислех, че това е видео от ваканцията... Когато говоря за това, което не е във видеото, адекватна спортна зала, нека да започнем с това", каза Сонен в канала си в YouTube. "Треньор, нека да започнем с това. Съотборници, нека да стигнем до това. Не можеш да станеш по-добър без екип и никой никога не е можел... Гледам Конор и това не е тренировка. Той е мек. Бавен е.

"Твърде меко е, за да е загрявка, да не говорим за загрявка за какво? Тук няма треньор. Тук няма партньори... Също така е твърде бавно, за да бъде разпускане след тренировка... Има някои абсолютни признаци, че човека не е готов да се бие... Ако човек някога се упражнява или тренира с шапка, с него е свършено".



Готов ли е Майкъл Чандлър най-накрая да се откаже от Конър Макгрегър?

Първоначално беше планирано Макгрегър да се завърне в октагона на 29 юни за схватка в главното събитие с "Iron" Майкъл Чандлър на UFC 303 в Лас Вегас. За съжаление, Макгрегър се отказа от двубоя, след като счупи малкия си пръст по време на тренировка. 

Оттогава той лобира за пренасрочване на датата през декември, въпреки че не са направени официални съобщения. 

Чандлър, който от близо две години настоява за двубой с Макгрегър, най-накрая изглежда готов да продължи напред, като предполага, че двубой с Чарлс Оливейра би могъл да бъде подходящ заместител

Бившият носител на титлата в BMF Хорхе Масвидал също предположи, че сблъсъкът с "Iron" може да е в плановете за края на 2024 г. или началото на 2025 г., тъй като той е близо до завръщането си в смесените бойни изкуства.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес