Зареждане

Чеъл Сонен за Нгану: Иска пари, а е 36-годишен боец с контузия

Чеъл Сонен за Нгану: Иска пари, а е 36-годишен боец с контузия
Публикувано на: Април 6, 2023 в 00:00 ч
Бившият UFC боец, а сега известен анализатор Чеъл Сонен сподели мнението си за Франсис Нгану.

Вижте още - BKFC се отказаха от Нгану заради искана 'нереалистична сума'​​​

За последно Франсис се появи в октагона през януари миналата година, когато победи Сирил Ган. През януари тази година "The Predator" напусна UFC, като по този начин оваканти титлата в тежка категория. Дейна Уайт даде всичко от себе си, за да задържи камерунеца.

Нгану до последно искаше космически финансови условия. Уайт и UFC му предложиха гарантирани 8 милиона за бой с Джон Джоунс, но той отказа. Франсис иска да се бие в бокса и мечтае за 30 милиона долара в своята първа битка.

Наскоро Дейвид Фелдман от BKFC сподели, че се отказват от Нгану, защото иска твърде много пари. Сонен споделя, че времето на Нгану изтича и той бързо трябва да се обади на Дейна Уайт, за да се върне в организацията.

„Той няма много възможности. Ако използвате шахматна терминология, тогава той едва ли ще обмисли действията си две или три стъпки напред. Не знам на колко години е Франсис. Казва, че е на 36 години. Поне на 36 години е. 

Но не знам колко точно. Дори не съм сигурен, че той знае на колко години е. Не говоря за това, за да се опитам да бъда смешен. Организмът му вече се е отказал от него. Той поиска повече пари, въпреки че имаше лошо коляно. 

Никой в света не би погледнал по-възрастен боец с контузия и не би му написал по-голям чек. Това наистина е странна ситуация. Искам да разбере всичко това. 

Не го казвам, за да го дразня. Времето тече. Всеки ден, когато не подпише договор, губи. Време е той да се събуди и да се обади на шефа си.“, каза Сонен за MMA Junkie.

Прав ли е Сонен ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес