Зареждане

Чеъл Сонен: Рафаел дос Аньос е откачил

Чеъл Сонен: Рафаел дос Аньос е откачил
Публикувано на: Юни 6, 2020 в 05:00 ч
Бившият ММА боец Чеъл Сонен в днешно време се изявява като анализатор и коментира всичко интересно, което се случва в ММА. Наскоро Рафаел дос Аньос, който е бивш шампион в лека категория на UFC сподели, че иска да остане в организацията, но не е сигурен дали ще му дадат шанс. Бразилеца вече е на 35 години и в серия от 2 поредни загуби.

Вижте още - Дос Аньос се прицели в 3-ма за последния си бoй в UFC

Той печели само 2 от последните си 6 битки в UFC и има само 1 оставащ бой, след който може да го разкарат от организацията. "RDA" постигна големи неща в UFC, а сега се притеснява за оставането си в редиците им, а това е грешка според Сонен. Чеъл вярва, че дос Аньос е откачил и го посъветва да има повече самочувствие:


Наскоро Рафаел дос Аньос даде интервю и не съм съгласен с нещата, които каза. Ядосвам се, защото той има слаба оценка за себе си. Той дава интервю и не говори за нещата, които иска и тези, които е постигнал. Звучи така, сякаш търси помощ от феновете. Твърди, че нямал право да си избира опонент, защото идва след загуби. Рафаел, извини ме, но ти си шампион и това никога не се променя. 

Имаш право да правиш всичко, което си поискаш. Завоюва си това право. Той подписа с UFC през 2008 година и се би с абсолютно всички в категорията. Рафаел се би с Хабиб, преди Хабиб да стане това, което е днес. Той се би и с Еди Алварез, когато никой не искаше да се бие с него. Аньос го победи и стана шампион. 

Подписа за битка с Макгрегър, а след това се качи в горната категория и се би с всички, които му бяха дадени, включително Усман и Ковингтън. Да, Рафаел, никаквецо, няма как да спечелиш всички битки. Никой друг боец в UFC не се е изправял срещу предизвикателствата, които Рафаел е срещал в UFC. Ако не сте съгласни, то тогава му вижте статистиката. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес