Зареждане

Чатри от ONE: Нашите шампиони ще прегазят тези от Bellator

Чатри от ONE: Нашите шампиони ще прегазят тези от Bellator
Публикувано на: Ноември 24, 2022 в 16:00 ч
Чатри Ситйодтонг не смята, че Bellator е сериозен конкурент на ONE Championship в йерархията на най-добрите ММА промоции. 

Миналия уикенд видяхме събития на UFC, Bellator и ONE Championship. Дори и с по-слаба карта, която загуби главната си битка, UFC запазиха броя на зрителите, защото по същото време нямаше събитие на друга водеща организация.

Bellator и ONE в крайна сметка се изправиха един срещу друг с карти, включващи някои от най-добрите имена от всяка промоция. 

Bellator 288 включваше двойка битки за титлата, в които Усман Нурмагомедов спечели титлата в лека категория от Патрики „Питбул“ Фрейре, а в главната битка Вадим Немков защити своята титла  в полутежка категория в реванш с Кори Андерсън. 

ONE on Prime Video 4 включваше комбинация от ММА, граплинг и муай тай на базираната в Сингапур промоция. Главната битка ни показа безспорно най-голямото име на организацията в лицето на Крисчън Лий, който спечели втора титла, когато нокаутира Киамриан Абасов във втория рунд.

Ситйодтонг не е впечатлен от бойците на Bеllator и сподели, че неговите шампиони ще ги прегазят.

„Искам да кажа, вижте броя на зрителите ни, показателите в социалните медии. Вижте органичните гледания на видеоклипове, каквото и да е. 

Bellator е около 5 процента от ONE. Дори по отношение на конкуренцията, нашите шампиони биха прегазили момчетата от Bellator.

„Единственото съвместно събитие, от което се интересувам, е UFC. Шампион срещу шампион.", каза Чатри пред South China Morning Post.

Съгласни ли сте със Ситйодтонг ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес