Зареждане

Чандлър предлага да се изправи срещу Нейт Диас на UFC 306: Ще се бием като истински мъже

Чандлър предлага да се изправи срещу Нейт Диас на UFC 306: Ще се бием като истински мъже
Публикувано на: Юли 10, 2024 в 06:31 ч
След като дългоочакваният мач с бившия шампион Конър Макгрегър беше отложен в края на миналия месец, Майкъл Чандлър изглежда ще приеме всяка една битка - сега предлага да се изправи срещу Нейт Диас в "The Sphere" в Лас Вегас в главното събитие на UFC 306.

Чандлър, който в момента заема шесто място в ранглистата на претендентите за титлата в лека категория, през последните две години е извън октагона, като през 2022 г. отстъпи в трети рунд на Дъстин Поарие в Медисън Скуеър Гардън.

Що се отнася до Диас, ветеранът от UFC се завърна към бойните спортове през изминалия уикенд в родната си Калифорния, като се изправи срещу Хорхе Масвидал, в професионален боксов реванш, отнасяйки у дома близка победа с решение в продължение на 10 рунда в Анахайм. 

И продължавайки да е отдаден на стремежа си да се изправи срещу Макгрегър, Чандлър заяви, че е убеден, че мачът с дъблинчанина ще се случи "по-бързо", отколкото си мислят критиците.

"Това е горчиво уикенд, но ние си прекарваме добре и се надяваме, че трябва да излезем от паузата по-бързо, отколкото хората си мислят", каза Майкъл Чандлър. "Ще ви кажа какво, аз наистина обичам да се бия, но съм много търпелив човек. И за щастие, животът ми е такъв, че съм правил толкова много неща извън самите битки, че успях да седя, да бъда търпелив, все още имам работа извън двубоите.

Ще останем търпеливи - няма да оставим Конър Макгрегър да се измъкне", обясни Майкъл Чандлър. "Обичам да казвам: "Няма да го оставим да се измъкне от кукичката". Водят се разговори между мен и UFC, всъщност тази вечер ще се срещна с тях. Знам, че Конър ще бъде готов да се завърне скоро, защото контузията е само пръст на крака, така че ще видим."

Майкъл Чандлър предлага да се бие с Нейт Диас

Въпреки това, тъй като двубоят все още е заседнал на заден план на фона на последната семейна ваканция на Макгрегър в Швейцария, Чандлър предложи да се изправи срещу Диас в масов сблъсък в Noche UFC след два месеца.

"Седни, Рон...", отговори Майкъл Чандлър на потребител в официалния си профил в X. "По-добра идея - аз и Нейт ДИас да се бием като мъже, докато Конър седи на яхта и гледа по PPV в чехлите си."


Бихте ли искали да видите Майкъл Чандлър да се изправи срещу Нейт Диас следващия път?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес