Зареждане

Чандлър намекна за двубой срещу Холоуей за BMF титлата

Чандлър намекна за двубой срещу Холоуей за BMF титлата
Публикувано на: Юни 21, 2024 в 07:21 ч
След като пропусна шанса да се бие с Конър Макгрегър на UFC 303, "Iron" Майкъл Чандлър изглежда се е насочил към най-опасния боец на промоцията. 

След близо две години извън играта бившият шампион на Bellator MMA трябваше да влезе в светлината на прожекторите на главното събитие на 29 юни за дългоочакван сблъсък със завръщащата се ирландска мегазвезда. За съжаление, тези планове се провалиха, след като стана ясно, че Макгрегър е получил контузия, която го е принудила да се откаже от двубоя. 

Неотдавна приятелят на Макгрегър и негов тренировъчен партньор Питър Куийли заяви, че двубоят ще бъде пренасрочен за септември. Изглежда обаче, че Чандлър вече може да е насочил погледа си към похвалния пояс на UFC и, което е по-важно, към човека, който го носи.

"Браво. Майк. Фокстрот", написа Чандлър в X. 

Разбира се, "Iron" явно използва фонетичната азбука, за да изпише BMF. Той последва това с друг пост в социалната мрежа, на който главата му е наложена върху тялото на Максимус Децимус Меридус, героя на Ръсел Кроу в носителя на наградата за най-добър филм от 2000 г. "Гладиатор". 
 
"Благословен човек завинаги", написа Чандлър в заглавието

Конор Макгрегър или Макс Холоуей ще бъде съперник на Майкъл Чандлър?

В момента титлата на БМФ е притежание на бившия шампион в категория перо Макс Холоуей. "Blessed" завоюва пояса със здрав нокаут на Джъстин Геджи на UFC 300 през април.

При сегашното положение Холоуей е подготвен за сблъсък за титлата с действащия шампион Илия Топурия по-късно тази година, въпреки че UFC не е направила официално съобщение. 

Искате ли да видите как Майкъл Чандлър се насочва към двубой за титлата в BMF с Холоуей, или американецът трябва да продължи да чака своята доходоносна вечер с "Mystic Mac"? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес