Зареждане

Чан Сунг Джънг: Макс Холоуей няма сила в ударите

Чан Сунг Джънг: Макс Холоуей няма сила в ударите
Публикувано на: Юни 21, 2021 в 06:41 ч
Чан Сунг Джънг успя да се върне към победите, след като миналия уикенд се справи с Дан Иге. Двамата оглавиха галавечерта на UFC, която се проведе в института им в Лас Вегас. Корейското зомби доминира над своя съперник и победи с решение след 25 минути в клетката.

34-годишният кореец печели 3 от последните си 4 битки и в края на 2020 година загуби от Брайън Ортега. Преди 8 години Джънг получи шанс за титлата в UFC, но загуби от Жозе Алдо, който го нокаутира в 4-тия рунд.

Чан е с рекорд 17-6 в ММА и приключва 14 от срещите си. Пред медиите след победата над Иге, Джънг спомена името на Макс Холоуей и каза следното:

Да, всички очакваха да разменяме бомби с Дан Иге и той дойде, за да прави точно това. С течения на боя стратегията се промени. Преценихме, че трябва да миксираме и да го сваляме на земята. 

Плана започна да работи. Тази битка ми даде увереност и осъзнах, че мога да миксирам нещата и мога да бъда шампион. Макс Холоуей няма сила в ударите. Аз обаче имам такава сила и мога да го победя. 

Може ли Джънг да се справи с Холоуей ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес