Зареждане

Чаел Сонен: Конър е в клиника за зависимости - няма никаква контузия

Чаел Сонен: Конър е в клиника за зависимости - няма никаква контузия
Публикувано на: Юни 19, 2024 в 21:03 ч
След завръщането си в бойните спортове през уикенда възпитаникът на UFC Чаел Сонен заяви, че бившият шампион в две категории Конър Макгрегър не е наистина контузен на фона на отсъствието му от UFC 303 този месец - твърдейки, че дъблинчанинът в момента търси лечение в рехабилитационно заведение заради "проблеми със злоупотребата с определени вещества".

Макгрегър, бивш шампион в лека категория и носител на златото в категория перо, трябваше да оглави UFC 303 по-късно този месец срещу бившия претендент за титлата Майкъл Чандлър.

Миналата седмица обаче главният изпълнителен директор на UFC, Дана Уайт, потвърди, че Макгрегър отпада от ответния двубой срещу ветерана от Мисури, Чандлър. Според новините той е получил травма, която според последвалите доклади вероятно ще го извади от строя за период от два месеца.

Сонен предлага теория за отсъствието на Конър от UFC 303

И въпреки че Макгрегър публикува изявление в официалната си социална мрежа, в което потвърди, че е отстранен поради контузия, Сонен - който се би в демонстративен трибой с Андерсън Силва миналия уикенд в Бразилия, предположи, че той се лекува от проблеми със злоупотребата с наркотици.

"Даниел Кормие, знаеш ли какво, радвам се, че приключихме с разговорите за това", заяви Чаел Сонен по време на епизода на Good Guy / Bad Guy. "Но искам да ти спомена нещо друго по съвсем отделна тема. Каква невероятна ирония, че и двете страни Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър имат тези огромни интереси в алкохола, а едната страна е в средата на рехабилитацията за злоупотреба с вещества - включително алкохол."


"Стана ли горещо тук?" Чаел Сонен се пошегува. "О, току-що стана горещо тук - големият човек излезе и го каза. Той не трябваше да говори за това. Един от тях е в рехабилитация за алкохол и други вещества - просто казвам, че това е трудна история за разказване. Не напразно, това става малко трудно."

Какво мислите за твърденията на Чаел Сонен относно състоянието на Конър Макгрегър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес