Зареждане

Carlos Condit за завръщането в UFC 219: Време е да разбера дали все още го мога

Carlos Condit за завръщането в UFC 219: Време е да разбера дали все още го мога
Публикувано на: Октомври 10, 2017 в 09:30 ч
 
Carlos Condit ще направи очакваното си завръщане в Октагона на 30-ти декември 2017-та година в UFC 219, където ще се изправи срещу Neil Magny. След като загуби от Demian Maia след отказване в първия рунд през 2016-та година, Carlos Condit призна, че може би не е имал какво да предложи, за да се състезава съв съвременните бойци от най-високо ниво.
 
Всъщност той дори обмисляше оттегляне от спорта поради страх от мозъчна травма. Така че защо след повече от година Condit е почувствал, че е време да се върне? Той разкри това в предаването "The MMA Hour".
 
"Това чувство никога не си е тръгвало, честно, човече. Аз съм боец, харесва ми това, което правя. Очевидно има много различни фактори, които ти въздействат, когато взимаш важни решение за живота си. Аз вероятно ще искам да се бия до деня, в който умра.", заяви Condit.
 
 
Изправяйки се срещу Magny след дълга почивка не е най-лесната задача, макар че Condit не един път се е доказал като фантастичен боец с феноменално сърце. Condit заяви, че е готов за предизвикателството.
 
"Той ме предизвиква от известно време. Той е тежък съперник, много добър навсякъде, не е много зрелищен, но мисля, че ще представлява труден тест за мен. Мисля, че това ще бъде страхотна битка.", завърши Condit.
 
Понастоящем UFC 219 за момента включва и битката в категория петел, в която сили ще премерят бившият шампион Dominick Cruz и един от топ претендентите Jimmie Rivera, а разговорите за потенциална битка за титлата при жените в лека категория между Cris Cyborg и Holly Holm все още продължават.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес