Зареждане

Carlos Condit се надява да се завърне в края на годината

Carlos Condit се надява да се завърне в края на годината
Публикувано на: Май 22, 2018 в 08:05 ч

Един от най-интересните бойци в спорта си остава "the Natural Born Killer" Carlos Condit.

За негово съжаление, той не жъне същия успех в клетката напоследък. От 2012-та насам бившият притежател на временната титла в полусредна категория и бивш WEC шампион бележи 2 победи и 7 загуби, като в момента дори е в серия от 4 поредни загуби - 2 от които заради събмишън.

Много се говореше след загубата му от Demian Maia дали въобще ще го видим отново в клетката. Condit обаче се завърна година по-късно, за да се изправи срещу Neil Magny и Alex Oliveira.

Битката му с Oliveira изглеждаше като добра последна среща за кариерата му, но мениджърите му потвърдили, че той все още планира да се бие, като се надява това да се случи през ноември или декември.

От 30-те професионални победи, които има Condit, само 2 са със съдийско решение. 15 от останалите бележи с нокаути и 13 със събмишъни.

Condit се би с Oliveira последния път, но не това беше първоначалната идея. Той трябваше да се изправи в UFC on FOX 29 срещу Matt Brown. Brown обаче се контузи и беше принуден за втори път да се оттегли от среща с Condit.

Феновете със сигурност биха искали да видят двубоя между тях и в зависимост от това колко бързо ще се възстанови Brown, двамата може да излязат един срещу друг през декември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес