Зареждане

Carlos Condit излиза срещу Michael Chiesa на UFC 232

Carlos Condit излиза срещу Michael Chiesa на UFC 232
Публикувано на: Септември 27, 2018 в 08:10 ч
Michael Chiesa наскоро предизвика бившия шампион в полусредна категория на двубой на предстоящото UFC 232, което ще се проведе на 29-ти декември. Изглежда бойната организация подкрепя идеята, въпреки че тепърва предстои да обявят официално битката.

Според Ariel Helwani обаче, всичко вече е категорично - срещата ще се състои и дори ще бъде първата за "Maverick's" в категорията. Michael реши да се качи в горната дивизия след като не успя да се вмести в килограмите за последната си битка в лека категория срещу Anthony Pettis на UFC 226 по-рано тази година.

Това беше втората подред загуба за Chiesa, така че може би качването в новата категория ще се окаже добър ход.

Що се отнася до Condit, напоследък не се справя особено впечатляващо в Октагона, тъй като е в серия от 4 загуби. Той губи 5 от последните си шест срещи, като последната му победа е срещу THiago Alvez през 2015-та. Той започна да говори за своето оттегляне, но така и не го направи - за сметка на това обаче си спечели двубой с Chiesa в полусредна категория.

Имате ли някакви очаквания от битката?

Така, както изглежда, UFC 232 ще ни представи също битка за титлата в категория перо между шампионката Cris Cyborg и притежателката на пояса в категория петел, Amanda Nunes. Същата вечер ще видим B.J. Penn отново в действие, срещу Ryan Hall в битка в лека категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес