Зареждане

Cain Velazquez с позитивна причина да не се бие преди 2018-та година

Cain Velazquez с позитивна причина да не се бие преди 2018-та година
Публикувано на: Септември 8, 2017 в 08:30 ч
 
Със само две битки на името си от 2014-та година насам, мнозина се питат дали Cain Velazquez ще се върне обратно в Октагона и ако това стане, в каква форма ще бъде. Последният му опит за завръщане бе в UFC 207 през декември 2016-та година, но едно интервю, в което той обсъждаше някои наистина сериозни проблеми, накара Държавната атлетическа комисия на Невада да го изкара от бойната карта.
 
Оттогава не е имало никакви признаци, че Cain е близо до завръщане. Все още е контузен. Не тренира. Но когато се натъкна на Ariel Helwani по време на медийния ден за UFC 215, той звучеше оптимистично за завръщането си... след известно време през 2018-та година.
 
"Тази година? Вероятно не. Ще видим. Близо съм до завръщане. Все още не съм там, но съм близо. Фокусирал съм се върху семейството поне докато дойде бебето. Искам да бъда там за този момент. Очакваме го през ноември, така че в момента времената за нашето семейство за добри.", заяви Velazquez.
 
"Искам да бъда готов на 100%-та заради феновете. Трябва да спра да се връщам прекалено рано. Знаете какво имам в предвид? Не мога да го направя отново. Вече не мога да си позволя това. Трябва да бъда на 100%-та готов, за да се завърна.", допълни той.
 

 
Що се отнася до това дали очаква веднага да скочи в битка за титлата?
 
"Това не зависи от мен, искам битка с всички. Не сме говорили за това, но аз съм със семейството си и просто се възстановявам."
 
Единствената лоша новина за момента е, че все още няма конкретна дата за завръщането на Cain. Но пък добрата новина е, че той звучи по-добре, отколкото е бил някога, съсредоточавайки се върху семейството си, а не върху някакъв проблем с контузия.


 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес