Зареждане

Cain Velasquez готов да спре с ММА, но при едно условие

Cain Velasquez готов да спре с ММА, но при едно условие
Публикувано на: Септември 22, 2019 в 04:00 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион в тежка категория на UFC Cain Velasquez се наслаждава на моментите си в кеча и това се превърна в неговата нова любов. Velasquez направи вече две срещи за организацията Lucha Libre AAA, които успя да спечели и показа завидни умения като за аматьор, който сега навлиза в бизнеса.

Velasquez споделя, че има още една среща от своя договор с Lucha Libre, която ще се проведе в края на октомври и тогава ще стане ясно какво следва за него в кариерата му. Cain споделя, че е готов да спре с битките в октагона, но условието е да получи добра оферта от сериозна кеч организация, която да го накара да сложи край на своята кариера.

37-годишния боец е с рекорд 14-3 в ММА и множеството контузии му попречиха да развърне пълния си потенциал в октагона. Ето какво сподели той в интервю за MMAFighting:


Наслаждавам се на кеча и ми е доста забавно. В момента по договора имам право да участвам в още една кеч среща и след това ще видим какво ще стане. Тази среща ще се проведе в средата на октомври. Коляното все още не е на 100 % и ще видим след октомври какво ще правим. 

Все още е рано да се каже дали ще се бия тази година в ММА, защото съм фокусиран върху битката в кеча през октомври и искам да дам шоу на феновете. Всичко зависи от това, което ще се случи през октомври. Може и да спра с битките, но трябва да получа оферта от кеч организация, която ще си струва. 

Организациите трябва да се потрудят доста, за да ме убедят, че трябва да спра с битките и да се впусна в кеча. Да, може да обмисля среща в кеча срещу Brock Lesnar. Искам също така да се изправя на ринга срещу Скалата. Мисля, че това ще бъде върховна среща за мен. 


През февруари Velasquez се завърна след 3 години отсъствие и загуби с нокаут за 26 секунди от Francis Ngannou в Аризона.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес