Зареждане

Brian Ortega иска битка за временна титла срещу Jose Aldo

Brian Ortega иска битка за временна титла срещу Jose Aldo
Публикувано на: Март 2, 2019 в 00:00 ч
Шампиона в категория перо Max Holloway ще се качи в лека категория, за да се бие за временната титла и това ще забави развитието в перото. Бившия претендент за титлата Brian Ortega загуби категорично в последната си битка, която беше за титлата и сега иска да участва в битка за временна титла срещу легендата Jose Aldo. “T-City” вярва, че от UFC ще създадат временна титла и смята, че той трябва да е следващия:



Това е единствената битка, която е смислена за нас двамата с Aldo. Ние сме на върха и вече успяхме да победим всички бойци, освен новаците и битката има смисъл. Феновете ще искат да гледат тази битка, а двамата с него имаме общо, защото загубихме от Holloway. 

Toва ще бъде страхотна битка и победителя ще докаже, че заслужава отново да се бие за титлата. Ще се бием за временна титла, а в последствие Holloway може да остане в лека категория и тя да стане безспорна.








Aldo вече е набелязъл Alexander Volkanovski, защото го вижда като най-близо до титлата. Brian Ortega от своя страна едва ли ще получи шанс, ако има битка за временна титла, защото той вече загуби и за него най-смислен двубой е реванш с Moicano.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес