Зареждане

Brendan Schaub: Cain Velasquez ще ползва стероиди в WWE

Brendan Schaub: Cain Velasquez ще ползва стероиди в WWE
Публикувано на: Октомври 15, 2019 в 06:00 ч
Преди няколко дни стана ясно, че Cain Velasquez е подписал договор с WWE и ще се бие с Brock Lesnar в края на месеца в Саудитска Арабия. Бившия шампион в тежка категория на UFC реши да се оттегли от ММА и напусна базата с данни на USADA. Velasquez няма да се подлага повече на тестове за допинг и това кара Brendan Schaub да вярва, че Cain ще ползва стероиди в WWE. Ето какво още сподели по темата той в своя подкаст:


Мразя да правя това, но ще кажа на феновете на WWE, че всеки кечист е на стероиди. Това е част от играта. Защо да не ползваш ? На кого му пука ? Защо да не си на стероиди ? Няма разлика в това, което правят WWE и това, което правят в Холивуд. 

Ако ти се обадят и ти кажат, че ще играеш "Батман", то тогава по-добре се назоби и бъди като Bruce Wayne. Ако ще отидеш в WWE, то тогава се назоби. Изглеждай като супергерой. Ще ти се наложи да пътуваш по 300 дни в годината. Няма да му е лесно на Cain с тези контузии. 

Ще видим какво ще стане, защото той никога не е изглеждал нацепен. Видяхме, че напусна USADA. Ако искаш да си плувец, то тогава трябва да се измокриш. Ако ще ходиш в WWE, то тогава ще трябва да си забиваш игли в задника. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес