Зареждане

Бразилска комисия също обвини Mario Yamasaki за Shevchenko-Cachoeira

Бразилска комисия също обвини Mario Yamasaki за Shevchenko-Cachoeira
Публикувано на: Февруари 8, 2018 в 09:41 ч

Така става - набележат ли те веднъж, поемаш цялата вина.

Ако не вярвате, питайте рефера Mario Yamasaki, към когото биват адресирани всички обвинения около срещата между Priscilla Cachoeira и Valentina Shevchenko.

Разбира се, отборът на бразилката беше готов едва ли не да жертва състезателката, но нека не навлизаме в някакви глупави детайли.

Представянето на Yamasaki не остана незабелязано от Бразилската ММА комисия, които обвиниха рефера, че не успял да защити "Zombie Girl" от ненужното наказание, което си отнесе в клетката. Той дори отнесе вината и за решението на UFC да вкара заедно в Октагона новак срещу един от най-добрите бойци сред жените.

От Комисията коментират:

"Що се отнася до самата среща, тя беше одобрена и от нашата Комисия. Ако обаче решението двете да бъдат изправени една срещу друга не е било правилно и си проличи в клетката, това трябва да се отбележи от отговорния рефер, който има най-много власт в дадения момент. Негова е също и ролята да защитава бойците и да прекратява срещата, когато е редно."

Предполагаме е трябвало да бъде отсъден ТКО още при първото докосване на ръкавиците.

Yamasaki защити своето решение, като не пропусна да вметне и коментара на отбора на Cachoeira, че трябвало да ѝ се даде шанс да бъде "воин". Дори самата Shevchenko защити рефера и решението на организацията двете да излязат една срещу друга в Октагона.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес