Зареждане

Брайс Мичъл: Международната космическа станция е пълна измама

Брайс Мичъл: Международната космическа станция е пълна измама
Публикувано на: Ноември 27, 2023 в 02:00 ч
Боецът на UFC в категория перо Брайс Мичъл и светилото на бразилското жиу-джицу Еди Браво се озоваха в центъра на вниманието след участието си в документалния филм за плоската земя „Level With Me“.

Вижте още - Брайс Мичъл и неговите откачени конспиративни теории​​​

 29-годишният Мичъл е известен с уменията си в клетката, но и със своите диви конспирации. Приемайки ролята на теоретик на конспирацията, Мичъл споделя възгледите си на различни платформи, като твърди, че земята е плоска и дори предполага, че коронавирусът е създаден от правителството на САЩ.

Неотдавнашната сензация около Мичъл произтича от появата му в документалния филм „Level With Me“, посветен на изследването на теориите за плоската земя. Трябва да се отбележи, че Мичъл не е сам в своите убеждения, тъй като експертът по BJJ Еди Браво също подкрепя хипотезата за плоската земя.

Мичъл и Браво споделят скептицизма си относно Международната космическа станция, като я наричат „пълна измама“.

„Международната космическа станция е пълна измама. Не вярвам, че всички тези астронавти живеят там горе. Всеки път, когато правят някаква демонстрация на живо, можете да видите някакъв тип дефектно окабеляване. Винаги има някакъв проблем.", споделя Мичъл.

Въпреки че реакциите на феновете са разнообразни, като някои изразяват загриженост относно нетрадиционните вярвания на Мичъл, мнозина подчертават важността на отделянето на личните възгледи от професионалното представяне. В края на септември тази година Брайс се завърна и победи Дан Иге с решение.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес