Зареждане

Браян Ортега срещу Забит Магомедшарипов на UFC 249

Браян Ортега срещу Забит Магомедшарипов на UFC 249
Публикувано на: Февруари 7, 2020 в 05:00 ч
Двама от топ бойците в категория перо ще се бият на UFC 249, което ще се проведе през април в Бруклин. Браян Ортега и Забит Магомедшарипов ще се бият и така бойната карта на UFC 249 става още по-интересна. Главната среща ще бъде за титлата в лека категория между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън. По всичко личи, че бойната карта ще бъде пълна с представители на Русия.

Ортега e с рекорд 14-1-1 в ММА и за последно го видяхме в клетката през декември 2018 година. Тогава Ортега получи шанс за титлата и беше брутално пребит от Макс Холоуей. Браян отнесе сериозни щети в срещата и принуди лекаря да спре срещата след края на 4-тия рунд. Това беше първа загуба за Ортега в ММА и той трябваше да се възстановява дълго време след нея. "T-City" трябваше да се бие срещу Чан Сунг Юнг през декември миналата година, но получи контузия и се оттегли.

Магомедшарипов от своя страна е с рекорд 18-1 в ММА и се намира в серия от 14 поредни победи. Той има цели 6 победи в UFC и победа над Ортега ще му гарантира шанс за златото в категория перо. Атрактивния дагестанец идва след победа с решение над Калвин Катар, която записа през ноември в Москва. Забит е бивш шампион на ACB и печели 4 бонуси в срещите си в UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес