Зареждане

Браян Ортега и Корейското зомби се хапят в социалните мрежи

Браян Ортега и Корейското зомби се хапят в социалните мрежи
Публикувано на: Юни 30, 2020 в 08:23 ч
Бившият претендент за титлата в категория перо Браян Ортега няма търпение да се върне в клетката. "T-City" вече не се е бил повече от година и половина. Той загуби последната си битка и непобедения си статут, след като Макс Холоуей го размаза в битката им за титлата през декември 2018 година. Ортега получи доста контузии, които след това дълго време лекуваше.

Браян трябваше да се бие с Чан Сунг Юнг в Корея през декември миналата година, но трябваше да се оттегли заради контузия в коляното. Враждата между тях се засили, след като на едно от UFC събитията Ортега удари шамар на мениджърът на Юнг. Сега враждата продължава да кипи, а Ортега за пореден път предизвика Юнг в социалните мрежи:

Някой да каже на Корейското зомби да подпише договора. Вече няколко пъти те питат за това. Дай на феновете това, което искат и спри да бавиш нещата.

Отговор от страна на Чан Сунг Юнг не закъсня. Ето какво му написа Корейското зомби в своя акаунт в социалните мрежи:

Сигурен съм, че си наясно с това, че не мога да пътувам до Щатите. Ако дойдеш в Корея, то тогава съм готов за юли. Ако не можеш, то тогава се успокой и чакай. Скоро ще се видим.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес