Зареждане

Брандън Ройвал победи Брандън Морено

Брандън Ройвал победи Брандън Морено
Публикувано на: Февруари 25, 2024 в 08:05 ч
Брандън Ройвал победи Брандън Морено в главната битка на събитието UFC Fight Night 237, което се проведе в Мексико Сити, Мексико. Двамата бойци направиха реванш в категория муха. Преди няколко години Морено победи Ройвал с нокаут, но сега този сценарий не се повтори. Ройвал постигна отмъщение и спечели с решение - (48–47, 46–49, 48–47).

В първия рунд нямаше много активност и Хърб Дийн трябваше да ги предупреди. Размяна на крошета, след което боди кик и кроше от Морено. Лоу кик от Морено. Размяна на удари, но нищо не попада чисто. Боди кик от Ройвал в края на рунд, в който нямаше нищо интересно. Във втория рунд Ройвал започна с боди кик и лоу кик. Морено отговаря с тежък удар отдясно, след което и джаб.

Ройвал вкарва боди кик, а Морено лоу кик. Серия от десни удари от страна на Морено. Ройвал се сблъсква с много тежка артилерия, но все още се опитва да натиска. Коляно от Ройвал и боди кик. Комбинация от Морено, след която Ройвал вкара боди кик и кроше в тялото. Морено опитва комбинация, но отнася пореден боди кик. Ройвал влиза с коляно, докато Морено играе на контра.

Ройвал набира инерция с ритници и колене, карайки Морено да го свали минута преди края. Ройвал опитва събмишън, но без успех. В третия рунд Ройвал започна да намира своя ритъм и вкара лоу кикове. Много натиск и финтове от Ройвал, докато Морено се движи странично. Морено хваща ритник и събаря Ройвал, след което двамата се залепват за мрежата.

Ритник в слабините от Моренo спира битката за кратко. Ляво кроше на Морено, ъперкът от Ройвал. Натрупват се още лоу кикове от Ройвал, а Морено вкарва контра десен. Ройвал наистина започва да води и обръща развоя на мача. В четвъртия рунд Ройвал се връща веднага към комбинациите, притискайки Морено. Лоу кикове от Морено, който опитва тейкдаун, но не може да завърши.

Нов лоу кик от Морено, който поема комбинация. Размяна на удари и лоу кикове от двете страни. Ройвал събаря Морено, който успя да се изправи. Ройвал продължава да натиска до края на сирената. В петия рунд Ройвал започна с джабове. Морено разчита на десни крошета. Той се вкопчва към Ройвал и го залепва за мрежата.

Двамата не правят нищо, което кара рефера да ги раздели. Ройвал вкарва джаб и поема десен. Нов тежък десен от Морено. Ройвал опитва коляно, след което вкарва десен. Добра размяна на удари. Двамата отново влизат в клинч, но не действат и рефера ги разделя. Размяна на бомби в края на битката и това е всичко.

Срещата стига до решение, което е разделно за Ройвал - (48–47, 46–49, 48–47). Ройвал се връща към победите и предизвика шампиона Алешандре Пантожа. Морено навлиза в серия от 2 загуби.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес