Зареждане

Борбата на Аунг Ла Нсанг с COVID-19

Борбата на Аунг Ла Нсанг с COVID-19
Публикувано на: Август 8, 2020 в 05:00 ч
Двойният шампион на азиатската организация ONE Championship, Аунг Ла Нсанг беше един от ММА бойците, които се заразиха с COVID-19. В началото на миналия месец "Бирманския питон" даде положителна проба за коронавирус и се постави под карантина заедно със семейството си. Малко по-късно се оказва, че всички от неговото семейство са заразени.

За щастие Аунг успя да го пребори и неговите тестове вече са отрицателни. Много хора искат да знаят какво е да си заразен с COVID и как трябва да се процедира. Е, сега ще разберем от първо лице, защото от ONE пуснаха видео, което посветиха на двойния шампион и неговата борба с вируса. Eто какво споделя шампиона:


Най-тежкото нещо в това да си заразен с COVID-19 беше стигмата, която идва с него. Всичко започна с умора. Събуждах се след 8 часа сън и все още бях уморен. Това беше доста странно, но си мислех, че е от здравите тренировки. Имах треска и се чувствах много изморен. Изпитах успокоение, когато се тествах и разбрах, че съм с положителна проба за COVID. 

По време на възстановителния период трябваше да се храня далеч от моето семейство. Носих маска и бях под карантина в една малка стая. Това не беше достатъчно, защото всички от семейството се заразиха. По време на 14-дневната карантина си стояхме у дома и ни доставяха храна. Не излизахме, за да не го разпространим. 

Всички мислеха, че съм в голяма беда, защото съм с COVID. Като човек, който се пребори с вируса искам да кажа, че този страх от него не помага на никого. Трябва да работим заедно, за да го преодолеем. Трябва да вземем мерки и да се обединим като една общност. Трябва да работим към една цел, която е да победим този вирус. 

36-годишния ветеран е с рекорд 26-10-1 в ММА и се намира в серия от 7 поредни победи, от които последните 6 с приключване. В своята последна битка той победи Брандън Вера в края на миналата година и защити златото в полутежка категория.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес