Зареждане

Bones уважава възрастните, но е готов да се изправи срещу Liddell, ако желае

Bones уважава възрастните, но е готов да се изправи срещу Liddell, ако желае
Публикувано на: Май 15, 2018 в 08:33 ч

Бившият шампион в полутежка категория CHuck Liddell наскоро изрази намерението си отново да се върне към боевете, след като си даде 8 години почивка от спорта, таейки надежда за трилогия срещу Tito Ortiz.

Ако все пак се срещнат за трети път и Liddell успее да се уреди с още една среща след това, има вероятност той да се бие и срещу Jon Jones.

"Bones", разбира се, не остана кротък и този път и отговори на "The Iceman", споделяйки че въпреки уважението, което изпитва към по-възрастните, той все пак е готов да 'потанцува' с 48-годишния боец още този уикенд:





Jones към момента е извън Октагона заради неуспешни допинг тестове, а изглежда и самият президент на организацията не е фен на идеята 50-годишни състезатели да продължават да се бият, както той вече беше споменал.

Шансовете Jones да се бие извън Октагона също са малки, освен ако Oscar de la Hoya не реши да развърже кесията и да даде предложение на Jones, което да не може да откаже. Каквото и да е положението обаче, Jones не бяга от предизвикателството на Chuck и е готов да го добави към списъка си със жертви.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес