Зареждане

Боксьорът, убил дивата мечка, се оказа бракониер

Боксьорът, убил дивата мечка, се оказа бракониер
Публикувано на: Октомври 22, 2021 в 02:00 ч
Боксьорът Иля Медведев, който уби дива мечка в Тюменска област с нож, може да не е обикновен рибар, както бе съобщено по-рано, а бракониер. Според медията Readovka той и няколко негови приятели са били първите, които са нападнали мечката в нейната бърлога и тя трябвало да се защитава от агресорите. В бърлогата, от която се предполага, че мечката е избягала, са открити следи от кръв и много патрони.

Вижте още - Мечка прати в кома руски боксьор и уби човек

От лодката на един от бракониерите е иззето още едно доказателство - гладкоцевна нерегистрирана пушка 20 калибър. По първоначална информация мечката е нападнала група от трима рибари, сред които е Иля Медведев. Първо звярът убил 48-годишен мъж, а след това нападнал и 23-годишния боксьор.

Иля успял да нанесе няколко удара с нож на мечката, които станали фатални за нея. По време на битката с диви животни Медведев беше сериозно ранен, като получил рани по главата и крайниците. Третият рибар, който останал невредим, успял да откара спортиста до медицинския център с лодка. Сега той е в изкуствена кома.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес