Зареждане

Мечка прати в кома руски боксьор и уби човек

Мечка прати в кома руски боксьор и уби човек
Публикувано на: Октомври 21, 2021 в 02:00 ч
Руският боксьор Иля Медведев е в изкуствена кома след нападение от мечка в Тюменска област, но нищо не застрашава живота му, съобщи за РИА Новости личният треньор на спортиста Дмитрий Косенко.

Преди няколко дни 23-годишният Медведев, връщащ се от риболов в компанията на двама мъже е бил нападнат от мечка. Един от спътниците на боксьора починал и спортистът, въпреки сериозните разкъсвания на главата и крайниците, успява да нанесе на животното няколко фатални удара с нож.
 
Третият рибар не е ранен и успява да откара с лодка Медведев в болницата, където лекарите му помагат. Първо звярът нападал 48-годишен мъж, който получил наранявания, несъвместими с живота и починал на място.

Тогава мечката нападнала Иля и го повалила, но въпреки сериозните разкъсвания на главата и крайниците, Медведев намушкал животното няколко пъти с нож и го убил. Иля Медведев е майстор на спорта в бокса, както и участник в руското първенство и други големи федерални турнири.

Ето какво споделя Косенко за случката:

След нападението от мечка Иля е в изкуствена кома. Според лекарите все още нищо не застрашава живота му. Но вие разбирате какви наранявания могат да бъдат след нападение на мечка. 

Иля ще има много дълга рехабилитация. Те ще информират за подробностите. Всичко се получи спонтанно и наистина Иля намушка мечката с нож.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес