Зареждане

Боец на UFC трогна феновете с голямото си сърце

Боец на UFC трогна феновете с голямото си сърце
Публикувано на: Април 6, 2020 в 04:00 ч
34-годишният боец на UFC, Абу Азайтар трогна феновете по света с голямото си сърце. "Gladiator" се занимава с благотворителност от години и Али Абделазиз реши да разкаже повече за своя приятел и неговата работа в социалните мрежи. Абделазиз споделя, че Азайтар помага на бедните, болните и посещава старческите домове, като носи цветя на хората. Ето какво написа Али в социалните мрежи за Абу:


Искам да покажа на хората това, с което брат ми Абу се занимава от години. Той помага на бедните хора, болни деца и болници в цяла Африка и Близкия изток. През цялата тази пандемия работата му не е спряла. Той представлява кралството на Мароко, хората и UFC. 

Той изпраща вентилатори, линейки, медицински консумативи и реши да не ходи в Мароко, за да продължи да помага на хората по света и дори купува цветя за стари хора в домовете. Обичам те брат ми, ти си най-добрият. Продължавай с добрата работа.

Азайтар е с рекорд 14-1-1-1 в ММА и се намира в серия от 9 поредни победи. Той няма загуба от 8 години и е бивш шампион в средна категория на GMC. Той направи дебют в UFC в средата на 2018 година и победи Витор Миранда с решение. Азайтар трябваше да се бие срещу Де Чирико на 11-ти април, но събитието беше отменено.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес