Зареждане

Боец на UFC наби крадец, който му задигнал дрехите и колата

Боец на UFC наби крадец, който му задигнал дрехите и колата
Публикувано на: Април 13, 2021 в 00:00 ч
Боецът на UFC в лека категория Александър Муньос разкара интересна история от Сакраменто, Калифорния. 31-годишния боец е част от Team Alpha Male и този уикенд ще се завърне в клетката на UFC. Той ще премери сили с Луис Пеня в Лас Вегас в института на UFC.

Муньос сподели, че преди няколко седмици се събудил и разбрал, че неговата кола е изчезнала. Той подал сигнал в полицията, след което започнал да обикаля по местните лагери, в които живеят бездомници.

Не след дълго той намерил своята кола и се наложило да приложи сила срещу този, който я задигнал. Ето какво разкри Муньос за своето приключение със задигнатата кола и крадеца:

Беше рано сутринта. Моята прителка ме събуди и ме попита дали съм оставил колата си пред залата. Казах й, че не съм. Излязох навън и видях, че моята кола я няма. Пуснах сигнал в полицията и бързо я намерих. Започнах да търся в близките райони и видях човек, който мина край мен. Той носеше всичките ми дрехи и реших да го следвам. Преследвах го до моята кола, където той се качи с негов приятел. 

Обадих се на полицията и тръгнах след тях. Следвах тези момчета няколко пресечки. Един от тях изскочи от колата и попита дали имам проблеми. Казах му, че имам, защото това е моята кола. Скарах се с тях и единия избяга, а другия се опита. Тичах до него и видях, че се измори и започна да диша тежко. 

Бяха задигнали моята екипировка и знаеха, че съм боец. Имах картичка на UFC с автограф. Той се паникьоса и извади отверка. Аз му вкарах ритник в стомаха. Имах късмет с този ритник, който му изкара въздуха. Той лега на земята, а аз го влачих, за да си взема дрехите. Казах му да ми върне гащите. Накарах го да седне на бордюра и полицаите дойдоха, за да помагат. 

Вие как бихте постъпили с крадец, който ви открадне дрехите и колата ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес